За нас

За нас
За нас

Кой се “крие” зад www.karavanata-ti.com ?

Аз съм една жена, която обича да мечтае, ама много да мечтае и след това да ДЕРЗАЕ! Страницата създадох за да споделя с вас за една сбъдната вече моя мечта, за любовта ми към морето …. и още нещо …. Тук ще Ви разкажа малко и за себе си 

Казвам се Ивелина и съм много емоционална, интуитивна, нюансна и не толкова търпелива, но пък упорита. Чувствеността е моята втора кожа. Много често слушам сърцето си и рядко чувам повика на разума. Любовта ми към морето е необятна, всъщност такава е и душата ми. Понякога може да съм от хората, които стават "рано" сутрин, ако сутринта е около обяд . И като стана, да не говоря поне още час-два. Обожавам своите приятели и любимите ми хора и съм винаги до тях. Обичам храната, а от там идва и любовта ми към готвенето. Обичам да пия вино и да пътешествам. Плажа и пребиваването ми там могат да бъдат един 8 часов работен ден.

Обичам силата и енергията, която ми дава морето.... допълва ме... пристрастява ме. Харесва ми да създавам уют и красота край себе си. Търся и намирам вълшебството и в най-малките детайли.

Именно така създадох КараванатаТИ.